Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

Fuldkeramisk tandkrone lavet på under to timer

​Vi benytter os af Cerec 3D teknologi til indgreb på vores klinik i Aalborg. Cerec er verdens mest avancerede og gennemprøvede system til fremstilling af tandkrone, tandfacader og store fyldninger i fiberforstærket porcelæn eller glasporcelæn. En krone kan laves på 1 til 2 timer, mens det i komplicerede tilfælde kan tage lidt længere tid.

I stedet for aftryk tager vi fotos i 3D, og kronen designes på computer, hvorefter den slibes ved hjælp af en avanceret 3D-sliber. For dig som patient betyder det færre bedøvelser, mindre tandboring og ingen aftryk.

Hos os tager det derfor ikke mere end et par timer at lave og indsætte en tandkrone og du har din tand til brug samme dag. 

HEL ELLER DELVIST ØDELAGT TAND UDBEDRES AF TANDKRONE

Nogle gange er tanden så ødelagt, at der skal en tandkrone til at dække hele tyggefladen, mens det andre gange er nok kun at dække en del af tanden.

​Vores anvendte materialer matcher dine tænders farve, styrke og mekaniske egenskaber, så din tandkrone føles så naturlig som muligt. Oftest er der kuldefølsomhed og lidt ømhed i en periode, men det går over med tiden.

Inden for et par timer har vi lavet og indsat din tandkrone. Vi tilbyder garanti i op til 5 år, mens garantien aftrappes med 20% hvert år. Hør mere på 98 15 70 66.

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66