Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

Tandimplantat af international kvalitet

​Mangler du en eller flere tænder, eller må tanden trækkes ud, kan tanden erstattes med et tandimplantat. Her tilbyder vi vores ekspertise med tandimplantater og yder en professionel service i Aalborg inden for dette område. 

Vi bruger titanium til vores kunstige tandrødder, fordi de fæstnes i kæberne og gror fast som en rigtig tand. Du kan ikke mærke bagefter, at du har fået et tandimplantat, og denne naturlige følelse af naturlige tænder er noget mange patienter efterspørger.

Vi benytter vi os af det amerikanske system ScrewPlant Implant eller InterActive Implant lavet af  Implant Direct, og vi bruger også de svenske Astraimplantater. Hos os  får du dermed de bedste produkter inden for tandimplantat, når du er på tandlægebesøg. 

Den efterfølgende proces med tandimplantat

Når indgrebet er udført, accepteres implantatet 90% af tilfældene i overkæben, mens dette tal for underkæben er 95%. Mellem 3 og 12 måneder efter indsætning af tandimplantat, vil den kunstige tand gro helt fast, og vi vil derefter sætte en porcelænskrone på implantatet.

Har du en række af tænder, som mangler eller skal udskiftes, kan vi lave en bro, hvor vi kobler flere tænder sammen og sætter ind – uden, at det besværer dig naturligvis. Hvis man har en dårligt siddende tandprotese, kan man få den til at sidde bedre fast med et trykknapsystem, som det ses på billedet.

Vi tilbyder en garanti på 10 år på et tandimplantat, mens der er 5 år på kroner og broer. Hør mere om dine muligheder for et tandimplantat på 98 15 70 66

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66