Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

Tandblegning til misfarvede tænder

​Tobak, te, kaffe og rødvin er nogle af livets fornøjelser, men ofte har de også betydning for, hvordan dine tænder kommer til at se ud.

De indeholder kraftige farvestoffer, som misfarver tænderne. Dog har nogle også mørkere og gule tænder fra naturens side, hvorfor en tandblegning kan være nødvendig for at blive tilfreds med sig selv.

Blegning af tænder med det nyeste udstyr

De fleste ønsker at præsentere sig selv med et stort, hvidt smil og det vil vi gerne hjælpe vores patienter med at opnå. Derfor tilbyder vi på kliniken i Aalborg en professionel tandblegning via det nyeste udstyr. 

Et behandlingsforløb med tandblegning starter med en indledende konsultation, hvor vi forklarer behandlingen i detaljer, og fastsætter en plan for proceduren i samarbejde med patienten.

professionel tandblegning

Først og fremmest skal dit tandkød være sundt, og du må samtidig ikke have huller. Følsomme tandhalse kan også være et problem, og på nogle tænder sidder misfarvningerne i dybden og ikke på overfladen, hvorfor de ikke kan bleges.

Et forløb med tandblegning behøver ikke tage lang tid, og kan i nogle tilfælde gøres inden for en enkelt aften. Hvis du ønsker et forløb med tandblegning bør du ringe til os  i dag på 98 15 70 66 for at høre nærmere angående en konsultation. 

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66