Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

​Cerec broer

​Cerec er verdens mest avanceret og mest gennemprøvet system til kroner, facader, store fyldninger og mindre broer. 1 krone kan laves på 1-2 timer, mens en bro tager en halv dag. I komplicerede tilfælde kan det tage lidt længere tid. Man er ikke i behandling hele tiden, meget af tiden venter man på at broen designes, udslibes og brændes

I stedet for at tage aftryk tager vi foto i 3D, broen designes på computer, hvorefter den slibes ud af en porcelænsklods ved hjælp af en avanceret 3D sliber.

For dig som patient betyder det færre bedøvelser, der bores mindre i tænderne, du slipper for aftryk og du slipper for at gå med midlertidige tænder i ugevis.

Til broer benytter vi E-Max som er et utroligt stærkt materiale i glasporcelæn.

Denne behandling kan dog kun anvendes ved mindre broer.  Skal du have lavet større broer, laves de på traditionel vis,  hvor man tager aftryk. På denne måde kan man ikke lave det fra dag til dag. 

Garanti

Vi har besluttet at udvide garantien til 5 år på alt teknisk arbejde. Garantien dækker hvis broen tabes, eller der sker brud ved almindelig brug.

​Komplikationer

Hvis en tand i brokonstruktionen har en forudgående nerveskade, som ikke har kunnet konstateres , er der risiko for at tanden må rodbehandles. Det er sjældent, så derfor rodbehandler vi ikke rutinemæssigt tænderne inden broen laves, da det svækker tanden unødigt

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66