Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

​Tandlæge med mange løsninger

Med udsigt til Aalborghus slot, Slotsparken og fjorden byder vi dig velkommen på vores klinik midt på Nytorv 13 i Aalborg. Vi udfører og rådgiver om behandlinger, så du får præcis den oplevelse, du havde forventet.

For at kunne levere de bedste og mest effektive behandlinger som tandlæge vil vores udstyr altid være af den nyeste teknologi. Når behandlinger effektiviseres gennem optimalt udstyr, opnår du også den bedste behandling.

Som din personlige tandlæge skal der ikke gås på kompromis med kvaliteten på grund af prisen.

Vi har altid fokus på patienten. I vores klinik har vi én tandlæge, som har det fulde overblik og som tager sig af alle patienter. Du undgår derfor, at det er en ny tandlæge, der behandler dig, hver gang du besøger klinikken.

Hos os får du ligeledes en hurtig og effektiv behandling. Vi kan eksempelvis lave en tandkrone fra start til slut på samme dag. Du kan læse mere om tandkroner her.  

Din personlige tandlæge

​Vi tilbyder alle former for almindelig tandbehandling som tandlæge, men vores udstyr tillader os at gå i dybden med selv de mest avancerede behandlinger. Vores avancerede udstyr kan eksempelvis sandblæse overfladen ved en tandfyldning, så plastfyldningerne kan sidde bedre fast.

Vores behandling indbefatter desuden håndtering af parodontose og rodbehandlinger, smertefri elektronisk lokalbedøvelse, elektronisk journalsystem og meget mere.

Derudover tilbyder vi tandblegning med skinner til hjemmeblegning. Hvis du ikke tror, at vi kan klare dit tandproblem, tager vi gerne udfordringen op. Ring i dag på 98 15 70 66 og gør os til din personlige tandlæge.

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66