Kiropraktor
​Lone Hedegaard Bredahl

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66

Kiropraktor med behandling af nakkesmerter & Skuldersmerter

​En kiropraktor undersøger, diagnosticerer, behandler og forebygger smertetilstande samt nedsat funktion i muskler og led og de deraf afledte symptomer via perifere nerver. Oplever du eksempelvis nakkesmerter eller skuldersmerter, så kan en kiropraktor hjælpe dig. 

Optagelse af journal med sygehistorie samt en grundig undersøgelse af området med besvær foregår ved første besøg. Dette suppleres med andre undersøgelser som røntgenoptagelse, blodtryksmåling og andre relevante undersøgelser. Man behøver ingen henvisning fra lægen, og der er flere tilskudsmuligheder, når du skal til kiropraktor.

Leder du efter en kiropraktor i Aalborg, der eksempelvis kan hjælpe dig med nakkesmerter eller skuldersmerter, så er vi klar til at behandle dig.

Vores klinik tilbyder flere forskellige behandlingsformer, som kan hjælpe dig af med dine nakkesmerter, skuldersmerter eller smerter andre steder på kroppen. 

Vi kan blandt andet også behandle patienter med laserbehandling, som kan afhjælpe dybe muskel- og ledsmerter. 

VI KAN HJÆLPE DIG AF MED DINE NAKKESMERTER & SKULDERSMERTER

​Har du nakkesmerter i mere end 4-5 dage, vil skaden typisk ligge dybere end musklen, nemlig i leddet.

Man kan fejlagtigt tro, at skaden sidder i musklen, fordi det er der, det gør ondt, men når problemet har stået på over flere dage, er årsagen til smerten ofte dybereliggende.

Det er her, at vi som kiropraktor er specialist i at behandle fejlstillinger i leddene.  Skuldersmerter kan sidde lokalt i skulderen, men sidder ofte som et problem fra nakkesmerter, der med fordel kan behandles samtidig. 

Når en muskel spænder, og man ikke kan slappe af, ligger årsagen altså dybere. Det vil ofte være en fejlstilling, det vil sige en mindre forstuvning i et af kroppens led. Ved forstuvning og hævelse kan nerven påvirkes, hvilket gør, at den sender flere impulser, end den plejer. 

Disse impulser sendes blandt andet til musklen, som derfor kommer på overarbejde og spænder. Det vil føles stramt og irriterende, og det kan sende smerter videre ud i kroppen som strålesmerter. Det er her man fejlagtigt kan tro, at det er musklen, der er årsagen, men problemet er dybereliggende. 

Kontakt kiropraktor lone hedegaard bredahl

Har du problemer, som eksempelvis nakkesmerter eller skuldersmerter,  kan det være en god idé at tage en snak med en kiropraktor, og vi vil naturligvis gerne være din foretrukne. 

Fortæl os om dit problem og hør, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på 98 12 22 55

Kiropraktor & Tandlæge

Nytorv 13, 9000 Aalborg

CVR: 34603561

Kiropraktor

​Lone Hedegaard Bredahl​

98 12 22 55​

Tandlæge

Anders Bredahl

98 15 70 66